Nik: fareek ----- ID: STEAM_0:0:662727849 ---- mID: 61216017
Razlog: nije zbog wh nego sto si naporan jebo te svaki head ---- Trajanje bana: 9999999 minuta
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Completed demo
Proveravam da li je igrac banovan...
Kicked by Console: "Admin BSMO by HADOUKEN te je banovao na 9999999 minuta. Razlog: nije zbog wh nego sto si napora. Vidi konzolu za detalje. Banovan si sa JoiNT-a, za unban okaci demo i ss na Joint Zajednica !."
Kicked : "Admin BSMO by HADOUKEN te je banovao na 9999999 minuta. Razlog: nije zbog wh nego sto si napora. Vidi konzolu za detalje. Banovan si sa JoiNT-a, za unban okaci demo i ss na Joint Zaj
stani malo ne kontam znaci lik me proziva da imam WH i nesto me smara sto znam da igram izvinite molim vas ali ako znaci biti 2 na top15 i znati igrati posto sam vec igrao za mnogobrojne jace klanove treba biti prozivan lik me iznervira ne mogu meda objasnim mu da nemam wh i kazem mu kako jest da znam skoro svakog heda sa servera i kako sam igrao uz poleta dok je bio tu momak me pohvalio i sam rekao da wh ja NEMAM. ja sam HADOUKEN-u govorio da mu dam SS i demo kaze ne treba ja cu te banovati dobijem razlog bana :"nije zbog wh nego sto si naporan jebo te svaki head " I na ban od 9999999 minuta.
Zahtjevam njegovo ukidanje admina i unbanovanje mene. Moj nick i steam ID
"fareek" 178 STEAM_0:0:662727849 0 00:12 39 0